haeder-11

Aanmeldformulier WV Aegir

 

We kennen verschillende lidmaatschappen.

Volwassenen en studenten die lid willen worden, vullen onderstaand formulier in. Zij dienen verder door 2 volwassen Aegirleden voorgedragen te worden. Elk voordragend Aegirlid stuurt apart een mail naar de ledenadministratie. Vermeld in de mail bij "onderwerp" het woord voordracht en de naam van de persoon die voorgedragen wordt. Zonder de voordragende leden kan de aanmelding niet verder in behandeling worden genomen. Pas na ontvangst van het aanmeldformulier én de namen van de 2 voordragende Aegirleden wordt de aanvraag verder behandeld en zullen degenen, die lid willen worden te zijner tijd door de kennismakingscommissie voor een nader gesprek uitgenodigd worden. Na dit gesprek zal de kennismakingscommissie het bestuur adviseren over het lidmaatschap.

Kinderen onder de 18 jaar kunnen worden aangemeld door een ouder. U kiest dan in het formulier voor jeugdlid. Alleen als de kinderen zich voor de zeilcursus aanmelden, hoeven ze niet via de kennismakingscommissie en hoeven ze evenmin voorgedragen te worden.

Het is mogelijk om als lid een partnerlidmaatschap voor uw partner aan te vragen  (wanneer er sprake is van het gezamenlijk voeren van een huishouden). Uw partner kan dan zelfstandig het verenigingsleven van Aegir ondersteunen, en niet alleen met u mee als genodigde. Hiertoe vult u als Aegirlid het aanmeldformulier in en kiest in het formulier voor partnerlid. Ook partnerleden moeten door 2 Aegirleden voorgedragen worden en zullen door de kennismakingscommissie uitgenodigd worden.

Niet-leden, zowel volwassen als kinderen, mogen zich niet zelfstandig op de vereniging begeven.

W.V. Aegir heeft ligplaatsen, deze worden uitlsluitend uitgegeven aan leden van de vereniging. Houdt u rekenening met een wachtlijst die momenteel 2 jaar is.


1. Algemeen

 

2. Contact privé

 

3. Bezoekadres

 

4. Vrijwilligerswerk

De huidige staat van de vereniging en faciliteiten is te danken aan het feit dat leden samen meewerken aan onderhoud van alle mogelijke zaken op en rond Aegir. De werkzaamheden kunnen uiteenlopen van een keer een steigerplank vervangen, een tafel schuren, helpen bij het jeugdzeilen of het versturen social media berichten via de website.

We willen u uitnodigen om in de lijst hieronder aan te geven op welke wijze u kan bijdragen.

 

5. Nieuwsberichten ontvangen

Aegir communiceert veel zaken via e-mailberichten (nieuwsberichten), bijvoorbeeld over evenementen. U kunt zelf aangeven over welke onderwerpen u informatie wenst te ontvangen. 

Wilt u eerst even aankijken wat voor nieuws er wordt verstuurd, dan kunt u deze instelling ook later aanpassen in uw "Mijn Aegir" profiel.

6. OverigeBeveiligingscode Beveiligingscode

 
 

Adres WV Aegir

Clubgebouw WV Aegir
Prinsemolenpad 4
3054 XM Rotterdam

010 - 422 11 08
ofni.[antispam].@wv-aegir.nl

 
Volg ons op Facebook 
 
 

Openingstijden

Zomerseizoen: 1 april tot 1 oktober

Maandag gesloten
Dinsdag 12:00 - 19:00 uur
Woensdag 12:00 - 19:00 uur
Donderdag 12:00 - 24:00 uur
Vrijdag 14:00 - 20:00 uur
Zaterdag en zondag 10:00 - 20:00 uur


Winterseizoen: 1 oktober tot 1 april

Maandag, dinsdag, vrijdag gesloten
Woensdag 12:00 - 19:00 uur
Donderdag 14:00 - 24:00 uur
Zaterdag en zondag 12:00 - 20:00 uur

Tijdens wedstrijden of evenementen kan dit wijzigen. Dit zal dan tijdig in de nieuwsbrief worden aangegeven.

Locatie clubgebouw